It doesn’t get easier, you just get stronger

Het hele leven is vaak al een uitdaging op zich. En wanneer je meerdere rollen hebt te vervullen is de balans soms ver te zoeken.
Iedere fase is anders en vraagt daarom ook steeds die flexibiliteit van jou als moeder, vriendin, partner… Hoe stel je de juiste prioriteiten en hoe hou je het leuk en gezellig voor iedereen. Hoe geef je iedereen de juiste aandacht die ze verdienen.

Maar hoe?

Ik werk graag vanuit jouw Human Design, maar dat hoeft natuurlijk niet. Er zijn nog genoeg tools om in te zetten om in jou meer balans te creëren. Ik luister, observeer en zet ik de behoeftes en verwachtingen op een rijtje. Ik help je met erkennen en herkennen van situaties, het doorbreken van patronen. We zetten goed in op communicatie en acceptatie, om vervolgens te kunnen loslaten wat in jou situatie tegenwerkt. Met als doel jou weer onder controle te krijgen en een fijnere sfeer te creëren om heerlijk tot rust te komen.

Ik gun je alle rust, meer bewustwording en kracht bij het maken van je keuzes. Maar vooral wil ik je leren het te accepteren zoals het komt.

Human Design Workshop

Voor de actuele data en uitleg van de workshops verwijs ik je graag naar de Agenda pagina.

 

1 op 1 coaching

1 x knallen 

Deze eenmalige Inspiratiesessie is een online of offline sessie van 90 minuten. We bespreken hoe je situatie eruit ziet en waar je tegenaan loopt. We gaan direct de diepte in, waardoor je gelijk op weg wordt geholpen. Door middel van het delen van tips en handvatten zul je ook gelijk resultaat ervaren.

Denk hierbij aan een flinke stap vooruit voor je zelf of wellicht een mooie moeder dochter ervaring in de vorm een diepgaande sessie in het samenwerken.

Mail me en ik bel je om je sessie een datum en tijdstip te geven.

 

Traject tot Transformatie

In het Traject tot Transformatie kun je kiezen uit 3 verschillende trajecten.

Voor de Transformatie geldt zoveel mensen, zoveel wensen.

Wat wil je behalen?

Dit traject kan ingezet worden alleen voor jou als je opzoek bent naar je innerlijke powers. Maar denk ook aan dochterlief die aan de slag wil met haar struggles en echt die 1 op 1 aandacht kan waarderen. Deze struggles kunnen echt diepgeworteld zitten, maar met mijn open, bewuste kijk op de situatie en de nodige opleidingen zetten wij stappen in de Transformatie.

​Wil je graag starten? Mail naar welkom@jessicacoacht.nl en ik neem contact met je op om zo snel mogelijk om te kijken of we matchen en te starten met jullie Transformatie.

Voor alle 1 op 1 coaching is niet de vraag ‘wat ontvang je?’ Maar ‘wat heb je nodig!’

  • mijn volledige aandacht
  • gebruik van mijn ervaringsdeskundigheid
  • mijn professionele kennis oa uit de opleiding MBCT (Mindful Based Cognitive Therapy) en kindercoachopleiding 
  • mijn creativiteit
  • betere sturing bij het maken van keuzes
  • meer bewustwording van je eigen kracht
  • mijn gevoeligheid als inspiratie
  • mijn schouder als het even wat lastiger is
  • mijn brede glimlach wanneer we letterlijk dansen van geluk
  • en uiteraard mijn enthousiasme om te knallen!!

Woon je in de buurt of zie je me liever in levende lijve, ben je uiteraard van harte welkom om met me mee te wandelen.

Coaching wordt niet vergoed door de verzekering. Mogelijk kun je de coaching kosten wel opvoeren bij je jaarlijkse aangifte bij de belasting of eventueel kun je een beroep doen op het Persoons Gebonden Budget. Kijk voor meer informatie op www.pgb.nl.

Net als kiezen voor een sport of een bepaalde leefstijl om lichamelijk fit te blijven, is coaching een keuze die je maakt om geestelijk fit te blijven of juist (weer) te worden. Het is een prachtige investering in en voor jezelf en voor alle mensen om je heen die je lief hebt.

Voor aanvang van de eerste sessie van een traject dient de betaling te zijn voldaan. Hierbij ga je ook direct akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Wat anderen over mij zeggen:

Ik ben er nog van onder de indruk. Investeren in een betere moeder-dochter relatie. Fijn dat ik voor dit traject heb gekozen. Bedankt!

Jessica heeft ons wat inzichten gegeven over hoe het er in een kinderkoppie aan toe gaat. Door met verschillende spelvormen heeft zij bepaalde onderwerpen beter bespreekbaar en inzichtelijk kunnen maken, zowel voor ons als onze zoon.
Shelley.

HD opstelling is iets om je voor open te stellen. Als je dat kunt, kan het je hele mooie inzichten geven die bruikbaar zijn in je leven. Jessica heeft de achtergrondkennis om te verduidelijken en uit te leggen waarom situaties lopen zoals ze lopen door de poorten die je wel of niet hebt. Heerlijk en eerlijk om mee bezig te zijn om te snappen, te begrijpen en te kunnen omarmen.
Het levert inzichten op waarmee je verder kunt.

Lieve Jes,
Ik weet niet wat je met me gedaan hebt, maar ik ben zoo rustig. Heel relaxed. Super!