E  F  T

Emotional Freedom Techniques

Bevrijd jezelf van emotionele blokkades

Foto Jessica hart


Emotional Freedom Techniques, oftewel EFT, is een gecombineerde therapie van accupressuur en cognitieve therapie, ontwikkeld in de jaren 90 door NLP-master Gary Craig.

Heel makkelijk gezegd houdt het in dat je zachtjes met je vingers tegen je huid klopt (en dan specifiek op je meridianen), waarmee je de energie in je lichaam doet herverdelen.
En door middel van het steeds benoemen van het probleem, angst of blokkade verminderd of zelfs verdwijnt het rotgevoel dat je mee draagt op je schouders.

 

 

 

Ik zit in een ondernemersgroep om elkaar te inspireren en toen ik als ‘oud’ ballerina hier een aanbod kreeg om eens mee te tappen voor mijn onderneming was ik erg nieuwsgierig. Ik had nog net niet mijn tapschoenen van de vliering gehaald.

Ik was toen ook erg verrast hoe dit EFT in elkaar zat. Haha, tappen doe je dus niet met je voeten, maar met je handen.

Na die ene sessie was er al echt iets veranderd in mijn gestel kijkend naar mijn onderneming. De beren op de weg waren muizen geworden en voelde ik nog meer de YES om het te laten slagen.

Dus nu in mijn praktijk zet ik EFT in om emoties te verlichten, angsten te verkleinen en geblokkeerde energie weer te laten stromen. Dit uiteraard met mijn eigen sausje van muziek en beweging.
Energie moet stromen, dus geef dit ook de ruimte!

Het mooie ook aan EFT is dat je het hierna ook thuis zelf kan doorzetten. Je krijgt van mij voldoende informatie mee om jezelf die liefde te kunnen geven van EFT.

Wil je een sessie boeken?

Mail naar welkom@jessicacoacht.nl