Jouw Human Design Experiment

Human Design, een tool die je je eigen bijsluiter biedt in de vorm van een bodychart. Een mooie plaat waarin af te lezen is hoe je met jouw eigenschappen, jou kan maken. En dan heb ik het echt over de gewone eigenschappen die we in het dagelijks leven gebruiken, zoals goed luisteren of juist een goede spreker. Hou je van structuur of ga je juist lekker op wat chaos.

Ik wil daarom ook geen zweverige woorden gebruiken, want dit laat jou gewoon zien waar je voor staat en hoe je in het leven mag bewegen.

In zo’n bodychart zie je eigenschappen gekleurd en niet gekleurd. Dat wil zeggen dat je tot de gekleurde stukken continu toegang hebt. Dit heb je dus van nature en draag je vanaf je geboorte bij je. Op de witte (open) stukken ben je beïnvloedbaar door de mensen om je heen. 

En hier ontstaat dan ook, vaak al van jongs af aan, aangeleerd gedrag. Dit wordt conditionering genoemd in de taal van Human Design. En hierin zitten dan ook vaak onze valkuilen.

Zo overdenk ik mij tig keer per dag door mijn open hoofd (bovenste witte driehoek).

En vergelijk ik mij continu met anderen door mijn niet gekleurde hart center (kleine witte driehoek rechts). Hierdoor dacht ik dat ik steeds harder moest werken. Ja dacht, want sinds mijn eigen experiment met Human Design heb ik oa geleerd dit los te laten.

Maak ik je al een beetje nieuwsgierig?
Dan heb ik iets tofs voor je!

Spring de lente in met jouw luchtige en verfrissende 4-weeks experiment, waarbij je de kracht van Human Design gaat verkennen!

In deze vier weken gaan we op een avontuurlijke ontdekkingsreis door jouw unieke Human Design. Samen duiken we in de fascinerende wereld van jouw persoonlijkheidstype, talenten en uitdagingen. Maar we houden het licht en luchtig, met een focus op groei, plezier en zelfontdekking.

Of je nu nieuw bent in de wereld van Human Design of al wat ervaring hebt, deze lente-coaching is perfect voor iedereen die op zoek is naar een frisse start en een vleugje magie in hun leven. Dus laat ons samen de lente omarmen en jouw pad naar zelfontdekking en persoonlijke groei bewandelen!

Geef jezelf een boost voor een krachtige start van dit mooie seizoen. 

Week 1 (eerste week april): Ontdek Jouw Unieke Design

Ontdek jouw unieke Human Design en leer hoe je deze kunt interpreteren om een dieper begrip van jezelf te krijgen. We zullen jouw type, strategie, autoriteit en profiel verkennen, waardoor je een solide basis hebt om op verder te bouwen.


Week 2: Omarm Jouw Talenten

Leer hoe je jouw natuurlijke talenten en gaven kunt omarmen. We zullen focussen op hoe je jouw sterke punten kunt versterken en inzetten om meer vreugde en succes in je leven te ervaren.


Week 3: Versterk Je Relaties

Ontdek hoe Human Design je kan helpen om betere verbindingen te maken met anderen, inclusief familie, vrienden en collega’s. Leer hoe je effectiever kunt communiceren en diepere relaties kunt opbouwen gebaseerd op begrip en empathie.


Week 4: Ga Dansen Met Je Design

Integreer de inzichten en lessen van de afgelopen weken en maak een plan om verder te groeien en bloeien in de lente en daarna. Ontdek hoe je Human Design kunt blijven gebruiken als een krachtig hulpmiddel voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei.


Wat ontvang je:

*In de eerste week van April ontvang je een mooie Analyse van jouw Human Design.

*Persoonlijke ondersteuning en begeleiding gedurende de hele 4 weken.

*Wekelijkse inzichten en oefeningen via WhatsApp.


*Een gemeenschap van gelijkgestemde deelnemers om ervaringen mee te delen en van elkaar te leren.

Wat is jouw inbreng:

€ 175,00.
Je 06-nummer.


Ben je klaar om te experimenteren en jezelf een boost te geven voor een geweldige start van het nieuwe seizoen?
Vergeet dan niet je naam, geboortedatum, tijd en plaats te vermelden bij aanmelden.

HD opstelling is iets om je voor open te stellen. Als je dat kunt, kan het je hele mooie inzichten geven die bruikbaar zijn in je leven. Jessica heeft de achtergrondkennis om te verduidelijken en uit te leggen waarom situaties lopen zoals ze lopen door de poorten die je wel of niet hebt. Heerlijk en eerlijk om mee bezig te zijn om te snappen, te begrijpen en te kunnen omarmen.
Het levert inzichten op waarmee je verder kunt.

Vanochtend een leuke workshop Human Design bij Jessica gedaan.
Leuk de herkenning van jezelf en te zien waarom je iets niet lukt en waar je wat aan kunt doen, als je dat wil.
Eigenkennis is prettig.

Je hebt wat aangeraakt in mij, qua Human Design.
Ik ben erin gedoken, leer veel en krijg goede inzichten in wie ik ben. Manifestor en wat ik kwijt was door het leven, het zit er nog echter door invloeden verloor ik het uit het oog op sommige momenten. Het was de tijd dat ik er wat mee ‘moet’ of liever gezegd wat ik ermee zou kunnen.
Nogmaals dank