Shop hier jouw analyse!

 

Of die van je kind, partner, vriendin, collega, ….

Vergeet bij je aankoop niet de naam, geboortedatum, -tijd, en -plaats toe te voegen van degene waar je de analyse van wilt ontvangen. Dit kun je noteren bij extra opmerkingen.

Wil je meer info? Scroll dan even door.

Wil je meer informatie over de workshops? Kijk dan in de agenda.

Human Design.

Ik heb me de afgelopen tijd heel erg verdiept in de tool Human Design. 3 jaar geleden eigenlijk al, maar toen vond ik het te overweldigend. Toch bleef de interesse en heb ik het dit afgelopen jaar alles weer opgepakt. En een cursus afgesloten voor een Human Design Analyse.

Dit houdt in dat ik me nog beter kan verdiepen in een of wellicht misschien wel jouw bodychart (is het plaatje op het vloerkleed, op de foto). Ik heb geleerd hoe ik vanaf een afstand kan bekijken waar de valkuilen zitten, maar ook zeker de talenten.
Dit zet ik nu met alle liefde in tijdens mijn coachings.

 

Maar wat is dan eigenlijk Human Design?

Dé tool die je inzicht geeft in jouw levensenergie. Het maakt je bewust van je talenten, maar ook van de hindernissen die je tegenhouden om ongeremd jezelf te zijn.

Human Design is een holistische tool die in 1987 ontdekt werd door Ra Uru Hu. Het is gebaseerd op verschillende principes: westerse astrologie, Chakra systeem, Joodse Kaballah, Chinese I’Ching, genetica, biochemica, astronomie en kwantummechanica.
Human Design gaat ervan uit dat ieder mens een uniek genetisch en energetisch ontwerp heeft dat al vanaf je geboorte vast ligt. Net zoals je DNA.

Misschien denk je wel aan Human Design als iets zweverigs of religieus. Iets waar je in moet geloven.
Dat is het juist niet. Het is een praktische tool, waarmee je kunt experimenteren.
Je kunt het zien als een ‘routekaart’ van je energie.
Je Human Design is jouw unieke, persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Alles is energie. Ieder energietype heeft een specifieke manier waarop ze hun energie moeten inzetten. Hierdoor ga je meer flow en minder struggles ervaren in het leven.
Wanneer je het op een manier inzet die niet in balans is, dan ervaar je veel meer weerstand. Alles wat je doet kost je dan meer energie en het voelt allemaal moeilijk aan. Je stopt ergens heel veel energie in, maar je krijgt er op het einde niks voor terug.

Inzicht in je Human Design gaat je helpen om jouw unieke pad te bewandelen in dit leven. Je gaat alle weerstand in je leven verwijderen en wat je doet gaat moeiteloos aanvoelen.
Kansen en mogelijkheden komen op je pad en je krijgt energie van de dingen die je doet.
Human Design geeft je de handvatten en tools die je nodig hebt om jezelf te kunnen zijn en te doen waarvoor je hier bent. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat je meer voldoening, succes, verwondering en rust ervaart.
Om dit alles goed op de kaart te krijgen heb je wel het volgende nodig;
Naam, geboortedatum, -tijd en -plaats